Clàssics i romàntics | Enric Ros

Piezas Musicales:
Giuseppe Verdi. Joana d’Arc. Obertura (1845)
Gioachino Rossini. Joana d’Arc (1832) 1ª audició.
Ludwig Van Beethoven. Simfonia núm. 7 en La major, op. 92 (1811 – 1812)

 

Orquestra OBC, Marta Infante, mezzosoprano

” Vam poder escoltar la cantata, que Gioachino Rossini va compondre una dècada abans, també dedicada a la donzella d’Orleans.

La mezzosoprano Marta Infante, lloada en els més prestigiosos festivals de música antiga del món, ens va oferir una fascinant interpretació, repleta de matisos, que evidenciava la dificultat cromàtica i l’exigència vocal de la partitura de Rossini; una obra vigorosa que el compositor de Pesaro inclouria en el seu compendi d’obres diverses concebudes com a pur entreteniment, conegudes com els “Pecats de vellesa”, malgrat que aleshores només tenia quaranta anys.

Infante va provocar la primera i llarga ovació de la nit per part d’un públic al que es va veure gaudir d’allò més. ”   per Enric Ros.

Traducido al Castellano:

“Pudimos escuchar la cantata , que Gioachino Rossini compuso una década antes, también dedicada a la doncella de Orleans.

 La mezzosoprano Marta Infante, alabada en los más prestigiosos festivales de música antigua del mundo, nos ofreció una fascinante interpretación, repleta de matices, que evidenciaba la dificultad cromática y la exigencia vocal de la partitura de Rossini ; una obra vigorosa que el compositor de Pesaro incluiría en su compendio de obras diversas concebidas como puro entretenimiento , conocidas como los ” Pecados de vejez ” , a pesar de que entonces sólo tenía cuarenta años.

Infante provocó la primera y larga ovación de la noche por parte de un público al que se vio disfrutar de lo más .”  por Enric Ros